2 Ağustos 2023, Çarşamba - 00:17

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF yarın sandık başına gidiyor

Tarih: 20 Ekim 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 219

İLEF, yeni dönem öğrenci temsilcilerini belirlemek için yarın sandık başına gidecek. Seçimlerde oy kullanma işlemi Jüri Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde, yarın seçim heyecanı yaşanacak. İLEF‘te yeni dönem öğrenci temsilciliği seçimleri için öğrenciler sandık başına gidecek.

Birinci katta yer alan Jüri Salonu’nda yapılacak olan seçimde, öğrencilik hakkı olan tüm lisans öğrencileri oy kullanabilecek. Oy kullanma işlemi 10.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek.  Yarın ki seçimde %60 çoğunluk şartı aranacak. Çoğunluğun sağlanamaması durumunda 24 Ekim’de seçim %50 çoğunluk aranarak tekrarlanacak. Bu turda da gerekli çoğunluk sağlanamazsa 3. ve son tur 26 Ekim’de şart aranmaksızın yapılacak. Bölümlerin öğrenci temsilcilerinin seçilmesinden sonra ise 1 Kasım’da fakülte temsilcisinin seçimi yapılacak. Yine Jüri Salonu’nda yapılacak olan seçim, çoğunluk aranmadan tek tur olacak. Öğrenci temsilcilerin seçileceği seçimlerde oy kullanma işlemi sırasında öğrenci kimliğinin ibraz edilmesi gerekiyor. Seçim Kurulu Başkanlığı görevini ise Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Engin Sarı yürütüyor.

Her bölümden iki aday yarışıyor

Seçim öncesi kampanyalar düzenleyen adaylar, İLEF‘in dört bir yanını seçim afişleri ile donattı. Görev süresi 2 yıl olan öğrenci temsilciliği için her bölümden 2’şer aday bulunuyor. Gazetecilik Bölümü için adaylar; Dilan Kutlu ve Sinan Cem Öztürk olurken; Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrenci temsilciliği seçimi için, Ekrem Uysal ve Melike Koç yarışacak. Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü adayları ise Çiydem Demir ve Sefa Güray Bican oldu.

Geçtiğimiz dönemde Fakülte Öğrenci Temsilciliği görevini Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nün de Öğrenci Temsilcisi olan Mustafa Köksal yürütmüştü. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrenci Temsilcisi ise Serkan Güney’di. Gazetecilik Bölümü Temsilcisi Kubilay Durmuş’un mezuniyeti sonrasında ise bu görev boş kalmıştı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12482
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF yarın sandık başına gidiyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat