4 Mayıs 2024, Cumartesi - 10:47

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’in yeni dekanı Prof. Dr. Fatih Keskin oldu

Tarih: 14 Temmuz 2023

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 51

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde dekanlık görevini bırakan Prof. Dr. Abdülrezak Altun’un yerine Prof. Dr. Fatih Keskin atandı.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde 2015 yılından bu yana dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Abdülrezak Altun’un görevinden istifasının ardından Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Keskin dekanlığa vekâleten atandı.

Dekan Vekili Prof. Dr. Keskin, 2017’den itibaren dekan yardımcılığı görevini yürütüyordu. Keskin, İLEF’in fakülte olduğu 1992 yılından itibaren görev yapan 11’inci dekan oldu. Dekanlık görevinden istifa eden Altun ise önümüzdeki yıl Tayvan Ulusal Chengchi Üniversitesi’nde Türk Dili ve Kültürü Bölümünde ders verecek.

Prof. Dr. Fatih Keskin kimdir?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünü 1992 yılında bitirdi. Yüksek lisans öğrenimini 1997, doktora öğrenimini de 2007 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında tamamladı. 2017-2023 yılları arasında Dekan Yardımcısı olarak görev yaptı. 10 Temmuz 2023 itibarıyla Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı görevine vekâleten atanan Keskin, Fakülte Yönetim Kurulu ve İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı yönetim kurulu üyesidir.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/35739
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’in yeni dekanı Prof. Dr. Fatih Keskin oldu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat