1 Ağustos 2023, Salı - 23:30

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’li sanatçıların sergisi Gazeteciler Cemiyeti’nde açıldı

Tarih: 22 Ekim 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 393

İLEF’in 50. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “50 Yıllık Beraberlik” başlıklı İLEF’li sanatçıların sergisi, bugün saat 18.30’da Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Medya Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin (İLEF) 50. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında, İletişimliler Vakfı’nın (İLEV) ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) katkılarıyla düzenlenen “50 Yıllık Beraberlik” başlıklı İLEF’li sanatçıların sergisi, bugün saat 18.30 – 20.30 arasında TGC Medya Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Galeri’de, bugün başlayan “Ortadoğu’yu İnşa Etmek: Medya, İdeoloji ve Kültür” başlıklı uluslararası konferansın kokteyli de yapıldı.

içrk (2)

Fotoğraf: Alp Eren Kaya

Fotoğrafların, resimlerin, mozaiklerin ve seramiklerin sergilendiği etkinliğin açılış konuşmasını İLEV’in başkanlığını da yürüten İLEF Dekan Vekili Prof. Dr. Abdülrezak Altun yaptı. Altun; sergi küratörü de olan İLEV’in ikinci başkanı Canan Özgür’e, İLEV Saymanı Mehmet İhsan Doğan’a ve TGC Ankara Şube Başkanı Nazmi Bilgin’e sergideki emekleri nedeniyle teşekkür etti. Altun’dan sonra sözü alan TGC Ankara Şube Başkanı, “Her zaman bekleriz. İLEF’in kuruluşunda cemiyetimizin öncülüğü var. Her türlü desteğe hazır ve emre amade olduğumuzu söylüyorum” diye konuştu.

Etkinlik sırasında, İLEF’te “Müzik” dersini de veren Mikayil Sözbilir flütüyle, İLEF öğrencisi Orhun Can Varol ise gitarıyla müzik dinletisinde bulundu.

Fotoğraf: Alp Eren Kaya

Fotoğraf: Alp Eren Kaya

Eserleri sergilenen İLEF’li sanatçıların adları şöyle: Ali Öz, Ali Tamer Ürüm, Asuman Küçükşahin, Atila Cangır, Beyza Tokgöz, Canan Özgür, Deniz Yanıktaş, Esen Aşçı Aydın, Gönül İlken, Gülgün Özyurt Önder, Hakan Babacan, Kamil Renan Nalçacı, Mehmet Demirkol, Mustafa Cenap Kayasü, Oya Tokgöz, Recep Peker Tanıtkan, Şengül Sislioğlu, Şeyda Sever, Tamer Arda Erşin, Tuğba Kanlı Taş, Türkan Çatal.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/8576
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’li sanatçıların sergisi Gazeteciler Cemiyeti’nde açıldı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat