15 Temmuz 2023, Cumartesi - 20:00

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’li sporcular kupa ve madalyalarına kavuştu

Tarih: 15 Haziran 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 320

Ankara Üniversitesi 38. Spor Oyunlarında 7 kupa ve 70 madalya alarak şampiyon olan İLEF’i temsil eden sporcular, bugün yapılan ödül töreniyle madalyalarını ve başarı belgelerini aldı.

Ankara Üniversitesi 38. Spor Oyunlarında 7 kupa ve 70 madalya alarak, 24 fakülte / meslek yüksekokulu arasından şampiyonluğa ulaşan İLEF’i temsil eden sporcular, bugünkü törenle madalyalarını ve başarı belgelerini aldı.

Ahmet Taner Kışlalı Sanatevinde saat 17.00’da, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) Dekanı Prof. Dr. Ruken Öztürk ve İLEF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Abdülrezak Altun’un katılımlarıyla başlayan törende, Spor Oyunlarında İLEF’i temsil eden öğrencilere, İLEF Spor Topluluğu kurucularına ve İLEF’li öğrencilerin Spor Oyunları macerasını fotoğraflarla kayıt altına alan öğrencilere “başarı belgesi” verildi.

Spor Topluluğu Ödül Töreni (31)

Fotoğraf: Seyfettin Ersöz

İLEF Spor Topluluğu Başkanı Zafer Anşin: “Her şey için teşekkür ediyorum”

Tören, Prof. Dr. Abdülrezak Altun’un konuşmasıyla başladı. İLEF’in spor oyunlarına katılımını geleneksel hâle getirmeyi hedeflediklerini belirten Altun, şunları kaydetti: “Yabancı uyruklu öğrencilerin diğer organizasyonlara oranla spor mücadelelerine katılımının yüksek olduğunu görmek sevindirici. Umarım önümüzdeki yıllarda da başarıların giderek artmasını sağlarız.”

Altun’un ardından söz alan İLEF Spor Topluluğu Başkanı Zafer Ancin, “büyük bir topluluk” kurduklarını ve başarılı oldukları için mutlu olduğunu kaydetti. Dekanlığa ve sporculara teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Ancin, “Bu kadar kalabalık bir topluluk olduğumuzu bilmiyordum, şaşkınım. 70 madalya ve 7 kupa aldık. Benden sonra spor topluluğu bayrağını devralıp yükseltecek arkadaşlar olacaktır. Her şey için teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Spor Topluluğu Ödül Töreni (123)

Fotoğraf: Seyfettin Ersöz

İLEF Dekanı Prof. Dr. Ruken Öztürk de emeği geçen herkese teşekkür etti. Öztürk, ayrıca, İLEF Spor Topluluğunun sorumlu hocası Arş. Gör. Türker Şahin’i de özverili çalışmaları ve sporculara sağladığı destekten ötürü kutladı.

İLEF’li sporcular, konuşmalardan sonra yapılan ödül töreninde, başarı belgelerini ve madalyalarını Öztürk ve Altun’un elinden aldı. Atletizm, badminton, basketbol, futbol, güreş, hentbol, masa tenisi, tenis, voleybol ve yüzme kategorilerinde başarı gösteren öğrencilere başarı belgeleri ve madalyaları, atletizm, güreş ve badminton turnuvalarında takım bazında birinci olan öğrencilere de kupaları verildi.

Ödül töreni, çekilen toplu anı fotoğrafıyla son buldu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/7166
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’li sporcular kupa ve madalyalarına kavuştu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat