4 Mayıs 2024, Cumartesi - 11:28

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’te yeni dönem uyum programı ile başladı

Tarih: 19 Eylül 2022

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 158

Yeni baykuşlar İLEF’e merhaba dedi.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi 2022-2023 akademik yılı, uyum programıyla bugün başladı. Uyum Programının açılış konuşmasını İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun yaptı.

Prof. Dr. Abdülrezak Altun açılış konuşmasını yaptı.

Dekan Altun, yeni öğrencileri hitap etmekten mutluluk duyduğunu belirtti ve okulu tanıttı. Kendi öğrencilik yıllarından da bahseden Altun günümüzde sadece üniversite okumanın yeterli olmadığını, öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri gerektiğinin altını çizdi. İngilizce öğreniminin de çok önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Abdülrezak Altun, öğrencilere İLEF’ten mezun olduklarında iyi seviyede yabancı dil öğreneceklerini söyledi.

Konuşmanın ardından gelenekselleşen kalem devir törenine geçildi. Bu sene konuk olan, 1985 BYYO mezunu Nijeryalı Frisky Larrimor öğrencilik yıllarını ve çalışma hayatında edindiği deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Larrimor, kalemini Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Görkem Baş’a devretti.

 

Frisky Larrimor ve Görkem Baş

Prof. Dr. Abdülrezak Altun da Türkçe’deki yeterlilikleriyle Emin Özdemir’in takdirini kazanmış Larrimor’a, Hatice Aydoğdu’nun hazırladığı ve  Emin Özdemir’in yaşam öyküsünü kendi ağzından aktaran “Göğüne Sığamayan Bulut” kitabını hediye etti

Sabah saatlerinde İngilizce Seviye Tespit Sınavına giren ve İngilizce sınıflarını öğrenen baykuşlar İLEF’e merhaba dedi. Bu sene İLEF’e kayıt olan öğrencilerin yanı sıra geçmiş dönem İLEF mezunları da Ahmet Taner Kışlalı Dersliğindeki sıralarda yerlerini aldı. Uyum programındaki ilk gün, mentör öğrencilerle birlikte Yerleşke, Fakülte ve Atölye ziyaretleri ile tamamlandı.

Gazetecilik bölümüne kayıt olan öğrenciler Görünüm’ü de de ziyaret etti.

Abdülrezak Altun ve mezunlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/33049
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’te yeni dönem uyum programı ile başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat