22 Temmuz 2023, Cumartesi - 14:49

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEV’ten 50.Yıl’a özel sergi

Tarih: 04 Ağustos 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 134

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı (İLEV) 50. Yılını kutlayan İLEF için 23 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında karma bir sergi düzenleyecek.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı (İLEV) iletişim alanında yarım asırı geride bırakan İLEF için karma bir sergi düzenliyor. 23 Ekim – 3 Kasım 2015 tarihleri arasında Gazeteciler Cemiyeti, Medya Sanat Galerisi’nde düzenlenecek olan sergide, Basın Yayın Yüksek Okulu (B.Y.Y.O.) ve İLEF’ten farklı zamanlarda yolu geçmiş olan mezunlar eserleriyle katkı sağlayabilecek.

 

_DSC0022 (573x331)

Resim, fotoğraf, seramik, heykel gibi plastik ve görsel sanatlardan pek çok eserin görücüye çıkacağı sergide, İLEV adına ikinci Başkan Canan Özgür sergi çalışmalarını koordine edecek. Sergiye katılmak için son başvuru tarihi 15 Eylül olarak belirlenirken katılımcılardan kısa özgeçmişlerini, bir porte fotoğraflarını ve sergi kataloğunda basılacak biçimde eserlerinin en az 300 dpi çözünürlükteki bir fotoğraflarını son başvuru tarihi olan 15 Eylül 2015 tarihine kadar cananozgur@yahoo.com adresine gönderilmesi bildirildi.
Sergi için gönderilen eserlerin, alanlarında uzman kişilerin görüşlerine başvurularak seçileceği kaydedilirken, seçilmiş eserlerin sergiye hazır biçimde en geç 1 Ekim 2015 tarihine kadar Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına teslim edilmesi gerektiği ifade edildi. Diğer yandan sergide görücüye çıkacak eserlerin dilenirse satılabileceği, satıldığı takdirde ise, serginin düzenlendiği galerinin yönetimi satılan eserin bedelinin %20’sini tahsil edeceği bilgisi verildi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/7341
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEV’ten 50.Yıl’a özel sergi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat