17 Temmuz 2023, Pazartesi - 17:57

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

IV. Anadolu Medyası Çalıştayı online olarak düzenleniyor

Tarih: 18 Aralık 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 36

Pandemi sürecinde, Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) tarafından 4. kez düzenlenen Anadolu Medyası Çalıştayı online olarak yapılacak.

TİMEF tarafından düzenlenen, Pandemi Sürecinde IV. Anadolu Medyası Çalıştayı başlıklı toplantı PeerBie /Zoom platformu üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. 19 Aralık Cumartesi günü 11.00-17.00 saatleri arası ilk oturumun yapılacağı çalıştay, 20 Aralık Pazar günü de 11.00-12.00 saatleri arasında devam edecek. Görüntülü sohbet uygulaması üzerinden gerçekleşecek toplantı, TİMEF’in Facebook ve Youtube gibi sosyal medya hesaplarından da canlı olarak izlenebilecek.

Cumartesi günü saat 11.00’de başlayıp 17.00’de son bulacak toplantının ilk etabında, 11.00-13.00 saatleri arası açılış oturumu gerçekleşecek. Açılış konuşmasını TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel’in yapacağı programın akışı; Anadolu Ajansı Eski Genel Müdürü S. Hilmi Bengi, İletişim Başkanlığı Basın Yayın Daire Başkanı Büşra Karaduman Aktuna, İletişim Başkan yardımcısı Çağatay Özdemir, RTÜK Başkan Vekili Esat Çıplak, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’ın bulunduğu protokolün konuşmalarıyla devam edecek. Gazeteci, Başbakanlık Eski Basın Müşaviri, Liderlik- Liyakat ve Yönetim Akademisi Başkanı Yaşar Ateşsoy’un ‘Yerel Medyanın Güçlenmesi için Adapte Olması Gereken Teknoloji ve Yeni Medya Düzeni’ başlıklı konuşmasının ardından, soru-cevap oturumu yapılacak.

13.00-13.10 saatleri arasındaki 10 dakikalık aradan sonra, 13.10’dan 14.20’ye kadar Pandemi Sürecinde Yerel Medya için İş Birliği/Güç Birliği Arayışları başlığı altında şu isimler konuşmalarını gerçekleştirecek:

Anadolu’da Yerel Radyo ve Televizyonların durumu; TİMEF Genel Başkan Vekili Rahmi Vardı

Pandemide İnternet ve Dijital Medya Kullanımı; İMEF (İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu) Genel Başkanı Süleyman Basa

Türk Dünyası ile Gazetecilik; TDGF (Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu) Genel Başkanı Menderes Demir

Pandemi Sürecinde Yerel Medya ve Gazeteler; TGF (Türkiye Gazeteciler Federasyonu) Genel Başkanı Yılmaz Karaca

Pandemi ve Medyanın Geleceği; KGK (Küresel Gazeteciler Konseyi) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim

Soru-cevap oturumunun ardından 14.20-15.00 saatleri arasındaki 40 dakikalık aradan sonra 15.00’den 16.30’a kadar Moderatörlüğünü Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülrezzak Altun’un yapacağı, Pandemi Sürecinde Medyanın ve Anadolu Medyasının Sorunları, Çözüm ve Öneriler başlıklı konuşmanın katılımcıları Anadolu Medyası Temsilcileri olacak.

16.30-16.50 saatleri arasında Pandemide Dijital Dönüşüm başlıklı konuşmayı PeerBie Kurucusu Semih Seçer’in gerçekleştirmesinin ardından, saat 16.50’de başlayacak olan, sonuç bildirisini hazırlayacak komisyonun ve sözcüsünün belirlenmesi ile çalışma biçiminin açıklanmasından hemen sonra 17.00’de program sona erecek.

20 Aralık Pazar günü saat 11.00’de başlayacak kapanış oturumunda ise, Pandemi Sürecinde IV. Anadolu Medyası Çalıştayı sonuç bildirisi komisyon sözcüsünün sunumundan hemen sonra, TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel’in kapanış konuşmasının ardından 12.00’de toplantı son bulacak.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/29831
Yol: Ana sayfa » Yazılar » IV. Anadolu Medyası Çalıştayı online olarak düzenleniyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat