20 Temmuz 2023, Perşembe - 04:53

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

KRT TV ve ANKA Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fırat Atabaş, trafik kazası geçirdi

Tarih: 12 Ağustos 2021

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 301

Bulundukları araca bir kamyonun çarpması sonucu yaralanan Ali Fırat Atabaş ve eşi Nuşen Pelin Dalgıç Atabaş taburcu edildi, kızlarının tedavisi sürüyor.

KRT TV ve ANKA Haber Ajansının bağlı olduğu Güneşim Medya Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fırat Atabaş ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde araştırma görevlisi olan eşi Nuşen Pelin Dalgıç Atabaş ile dokuz yaşındaki kızları trafik kazası geçirdi. Ankara İncek tarafında freni patlayan bir kamyonun bulundukları araca çarpması sonucu yaralanan Atabaş ailesi Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ali Fırat ve Nuşen Pelin Atabaş’ın taburcu edildiği, kızlarının ise tedavisinin aynı hastanede sürdüğü öğrenildi.

Kamyonun, trafik ışıklarında bekleyen çok sayıda araca çarptığı ve kazada farklı araçlarda bulunan 11 kişinin yaralandığı belirtildi.

İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Keskin ile Gazetecilik Bölümü öğretim elemanı ve Görünüm Genel Yayın Yönetmeni Dr. Gökhan Bulut, bir süre önce ANKA Haber Ajansı ve KRT TV’yi ziyaret etmiş ve GÜNEŞİM Medya Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fırat Atabaş’ın da bulunduğu yöneticilerle bir süre sohbet etmişti.

Görünüm olarak Atabaş ailesine, KRT TV ve ANKA Haber Ajansı çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.

Soldan sağa: Prof. Dr. Fatih Keskin, ANKA Yazı İşleri Müdürü Mansur Çelik, GÜNEŞİM Medya Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fırat Atabaş, Prof. Dr. Abdülrezak Altun, ANKA Genel Yayın Yönetmeni Göksel Bozkurt, KRT TV İzleyici Temsilcisi Ali Berber, İLEV Y. Yönetim Kurulu Üyesi Alican Özer, Dr. Gökhan Bulut.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/30752
Yol: Ana sayfa » Yazılar » KRT TV ve ANKA Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fırat Atabaş, trafik kazası geçirdi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat