4 Şubat 2024, Pazar - 09:24

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Nevzat Dağlı Görünüm’ü ziyaret etti

Tarih: 16 Mart 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 309

Görünüm Gazetesinin kurucu hocalarından Nevzat Dağlı, Görünüm Haber Atölyesini ziyaret etti.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin (İLEF) emekli hocalarından Emin Özdemir’in söyleşisi için İLEF’e gelen Nevzat Dağlı, kuruluşundan itibaren uzun yıllar hocalığını yaptığı GÖRÜNÜM’ü ziyaret etti. Ziyarete, İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun, eski Görünüm muhabirlerinden Şeyda Apaydın ve bazı mezun öğrenciler katıldı. GÖRÜNÜM’de hocalık yaptığı döneme ilişkin anılarını anlatan Dağlı, GÖRÜNÜM faaliyetleri hakkında bilgi aldı, öğrencilerle sohbet etti.

Fotoğraf: Müge Helin Deviren

Fotoğraf: Müge Helin Deviren

Dağlı: “Görünüm çok şey katan bir okul”

Geçmişteki imkanlara bakılarak şimdiki öğrencilerin daha şanslı olduğunu belirten Dağlı, “Teknoloji ile böyle gazeteler basılıyor, bizler hep aynı tasarımda gazeteler çıkartmak zorunda kalıyorduk” dedi. Dağlı sözlerine, “Emin hocanın dediği gibi ‘hocayı yetiştiren öğrencilerdir’, Görünüm hem öğrencilere hem de hocasına çok şey katan bir okul” diye devam etti. Görünüm’ün yaptığı haberlerin birçok ödül aldığına değinen Dağlı, “Şeyda’nın birincilik ödülü aldığı ‘Konuşan Sıralar’ adlı röportaj ile diğer okullar röportajı bizden öğrendi” dedi. Göğüne Sığmayan Bulut Emin Özdemir Kitabı’nı kaleme alan Hatice Aydoğdu’nun da o dönem öğrencisi olduğunu belirten Dağlı, öğrencilere başarılar diledi.

Fotoğraf: Seyfettin Ersöz

Fotoğraf: Seyfettin Ersöz

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/13860
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Nevzat Dağlı Görünüm’ü ziyaret etti

Okuyucu Yorumu

  1. Nevzat Dağlı
    17 Mart 2017 at 12:02

    Sevgili Görünümcüler, sizlerle birlikte olduğum kısa süre içinde, yıllar önce yaşadığım mutluluğu tazeledim. Başarılarınızın artarak sürmesini dilerim.

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde, çalışmak için grevdeler: Sputnik Grevi 147’nci gününde

Sputnik grevi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde de sürüyor. İşverenin “küçülme” gerekçesiyle işten çıkardığı gazeteciler, grevin 147’nci gününde haklarını aramaya devam ediyor. Grev kararının alınmasının ardından işten çıkarılan gazeteciler Nejdet Eksilmez ve Yunus Emre Köse ile Türkiye Gazeteciler Sendikası Uzmanı İlyas Coşkun, grevin seyri ve 10 Ocak’la ilgili değerlendirmelerini Görünüm’le...

Kapat