18 Temmuz 2023, Salı - 00:59

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Öğrenci ajansları sunumlarını yaptı

Tarih: 08 Mayıs 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 114

‘Halkla İlişkilerde Plan ve Uygulamalar’ ile ‘Halkla İlişkilerde Örnek Olaylar’ dersi kapsamında öğrenciler tarafından oluşturulan ajanslar sunumlarını yaptı.

İLEF öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Keskin tarafından verilen “Halkla İlişkilerde Plan ve Uygulamalar” ile “Halkla İlişkilerde Örnek Olaylar” dersleri kapsamında hazırlanan sunumlar 5 ve 6 Mayıs’ta jüriye sunuldu.

15 yıldan bu yana yapılan ve önceki senelerde aralarında Birleşmiş Milletler Enformasyon Ofisi, Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu, Birleşik Krallık Ankara Büyükelçiliği, Alman Büyükelçiliği, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, Sheraton Sağlık Kulübü gibi kulüplerin de bulunduğu kuruluşların reklam ve halkla ilişkiler ile ilgili çalışmaları yapılan dersin bu seneki konusu Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı’ydı (İLEV).

öğrenci ajansları iç 2

Teorik eğitimi pratiğe çevirme olanağı

Derste aldığı teorik eğitimi ilk kez pratiğe çevirme fırsatı bulan öğrencilerden oluşturulan 17 ajans tarafından 6 aylık bir çalışma sonucu İLEV için yapılan tanıtım ve reklam kampanyaları jüriye sunuldu.

Öğrenciler, İLEV’ in müşteri olarak geldiği yarışmada İLEV Başkanı Belma Güner, İLEF Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ş. Sezer Akarcalı, Doç. Dr. Pınar Özdemir, Doç. Dr. Aslı Yağmurlu ve sektörde çalışan profesyonellerin bulunduğu 11 kişilik jüriye sunumlarını yaptı. İlk gün Dekanlık toplantı salonu, ikinci gün Ahmet Taner Kışlalı Sanat Evi’ne yapılan sunumlar Jüri üyeleri tarafından izlendi ve öğrencilere bazı ölçütler çerçevesinde değerlendirmelerde bulunuldu.

öğrenci ajansları iç

Dereceye giren ajanslar ‘Meslekte 50.yıl Onur Günü’ kapsamında 25 Mayısta yapılacak olan etkinlikte açıklanacak ve ardından Gazeteciler Cemiyetindeki etkinlikte öğrencilere katılım sertifikaları verilecek.

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/14215
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Öğrenci ajansları sunumlarını yaptı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat