15 Temmuz 2023, Cumartesi - 14:28

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Radyo İlef 40’ıncı yaşını kutluyor

Tarih: 09 Mayıs 2022

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 71

Radyo Radyo adıyla kapalı devre yayınlarına 1982 yılında başlayan ve 2005’te şimdiki adını alan Radyo İlef, yeni yaşını fakültede düzelenecek bir etkinlikle kutlayacak.

Yayınına 8 Mayıs 1982’de başlayan Radyo İlef, 40 yaşında.

Radyo Radyo adıyla kapalı devre yayınlarına 1982 yılında başlayan ve 2005’te şimdiki adını alan Radyo İlef, yeni yaşını fakültede düzelenecek bir etkinlikle kutlayacak.

Radyo İlef için düzenlenen “Ankara Üniversitesinde Radyo Yayıncılığının 40. Yılı” başlıklı etkinliğe, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar da katılacak. Yarın saat 16.00’da İLEF Mahmut Tali Öngören Sinema Salonu’nda başlayacak etkinlik, Dekan Prof. Dr. Abdülrezak Altun’un açış konuşması başlayacak. Öğretim Görevlisi Halit Rıfat Güven’in sunumunun ardından Prof. Dr. Ünüvar kürsüye gelecek. Konuşmaların ardından 40. yıl pastası kesilecek.

Ankara’da RTÜK tarafından frekans tahsis edilmiş tek üniversite radyosu olarak yayınını sürdüren Radyo İlef, 41 yaşına giriyor. İnternet üzerinden 120 ülkede dinleyicisi bulunan Radyo İlef, 40 dilde müzik yayını yapıyor. Arşivinde 16 binden fazla parça yer alan radyoda, aynı parçayı tekrar dinleyebilmek için kesintisiz 40 gün radyo başında olmak gerekiyor.

  

 

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/32557
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Radyo İlef 40’ıncı yaşını kutluyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat