2 Ağustos 2023, Çarşamba - 01:24

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Reklam dersine reklamcılar konuk oluyor

Tarih: 02 Aralık 2017

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 228

Ankara Reklamcılar Derneği Başkanı Bora Hızal ve KAF Ajans Yöneticisi Aziz Yayla, 4 Aralık Pazartesi saat 13.30’da Metin Toker dersliğinde yapılacak Reklam dersine konuk oluyor.

Doçent Doktor Pınar Özdemir tarafından yürütülen Reklam dersine 4 Aralık Pazartesi günü saat 13.30’da Ankara Reklamcılar Derneği Başkanı Bora Hızal ve KAF Ajans Yöneticisi Aziz Yayla konuk oluyor. Metin Toker dersliğinde yapılacak ders 15.30’da sona erecek. Konukların profesyonel deneyimlerini aktaracağı ve öğrencilerin sorularını cevaplayacağı derse, tüm İLEF öğrencileri katılabilecek.

Bora Hızal kimdir?

1988 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü kazanan Hızal 1993 yılında mezun oldu. 1996 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü yüksek lisans programını tamamladı. 1993 – 1996 yılları arasında Redekta Reklam Hizmetleri şirketinde Reklam Yazarı olarak çalıştı. 1996 – 2000 yılları arasında Reta Reklam Hizmetleri şirketinde Reklam Yazarı olarak çalıştı. 2000 yılında İyi Fikir Reklam Hizmetleri şirketini kurdu. 2015 yılının Ocak ayında ortağından ayrılarak Yönadam Marka İletişim ve Danışmanlık şirketini kurdu. Yönadam şirketinde çalışmalarına devam eden Hızal, aynı zamanda Ankara Reklamcılar Derneği (ARD) Başkanlığı görevini yürütüyor.

Aziz Yayla Kimdir?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Aziz Yayla, 2006 yılında Cosmic Creative şirketinde Yaratıcı Yöneticisi olarak iş hayatına atıldı. 2012 yılında Kaf Reklam Tasarım Tanıtım Hizmetleri şirketine geçen Yayla, aynı şirkette çalışmaya devam ediyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/16478
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Reklam dersine reklamcılar konuk oluyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat