28 Temmuz 2023, Cuma - 07:50

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Resmen İLEF’li oldular

Tarih: 07 Ağustos 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 325

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) yerleştirme sonuçlarını açıklamasının ardından İLEF’e elden kayıt yaptıracak öğrenciler kayıt işlemlerini bugün tamamladı.

ÖSYM tarafından 2015 yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne (İLEF) yerleşmeye hak kazanıp, elektronik kayıt yaptırmayan öğrenciler, elden kayıt işlemlerini bugün tamamladılar. Kayıt işlemleri için  Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi Ord. Prof. Dr. Şevket Aziz Kansu Binası’na gelen adaylar önceden bildirilen randevu saati olan 11.30’da içeri alındılar. Adaylar, kayıt için verilen kısa bilginin ardından kayıt masalarında kayıtlarını yaptırdılar. Bu sene adaylara elektronik ortamda kesin kayıt imkânının sağlanmasıyla kayıt merkezinde yoğunluk yaşanmasının önüne geçildiği gözlendi.

Fotoğraf: Alp Eren Kaya

Fotoğraf: Alp Eren Kaya

 

İLEF için ne dediler?

İLEF’e kesin kaydını tamamlayıp İLEF öğrencisi olanlarla fakülte hakkında konuştuk. Gazetecilik bölümünü kazanan Çağlar Oskay, İLEF’i seçme nedeninin imkânların fazla olması, akademik olarak yeterli görmesiyle ilişkilendirirken, “Gazetecilikte entelektüel bilgi sahibi olmadan tutunma şansımız yok, o yüzden İLEF‘ten beklentim bana entelektüel ve akademik bilgi sağlamasıdır” dedi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünün yeni öğrencisi Aslıhan Meriç ise “Araştırıldığında iletişim fakülteleri arasında öndeki fakülte” olduğu için İLEF’i tercih ettiğini söyledi.

Yerleştirme sonuçlarına göre bu yıl 123 öğrenci İLEF’te öğrenim görmeye hak kazandı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/7454
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Resmen İLEF’li oldular

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat