17 Temmuz 2023, Pazartesi - 04:55

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Sanal olur pandemi mezunlarının töreni: GIF’ler hazır… 3, 2, 1 onliiinee

Tarih: 09 Mayıs 2021

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 134

Üniversite yaşamlarının yarıya yakını ekran başında geçen İLEF 53’üncü dönem mezunları keplerini de online atacak. Pandemi koşulları nedeniyle yüz yüze ve toplu olarak yapılamayan mezuniyet töreni, 30 Haziran Çarşamba günü saat 11.00’de online gerçekleştirilecek.

Toplu halde bir araya gelinen etkinliklerin iptal edildiği pandemi döneminde neredeyse her şey “online” yapılıyor. Bazı siyasi partilerin kongreleri dışında her türlü toplu etkinlik yasaklanırken sağlık tedbirleri nedeniyle mezuniyet törenleri de yapılamıyor. Öğrenim hayatlarının yarıya yakınını online geçiren 2021 mezunları da birlikte kep atmak yerine aynı anda online olarak mezun olacak.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) 53’üncü dönem mezunları, “Sanal Mezuniyet Töreni” ile mezun olacak. Geçen yılın Bahar döneminde başlayan uzaktan eğitim bu yılın Güz-Bahar dönemlerinde de devam etti ve dört yıllık fakülte öğreniminin 1,5 yılı online geçti. Öğrencilerin büyük tepkisine neden olan bu zorunluluk, mezuniyet törenlerine de yansıdı. Toplu etkinliklerin yapılamadığı pandemi döneminde mezuniyet törenleri de sanal ortama taşındı.  Geçtiğimiz yıl az katılımlı temsili bir törenle mezunlarını uğurlayan İLEF de “sanal mezuniyet töreni” kararı aldı. 2021 eğitim-öğretim dönemini başarıyla bitiren İLEF mezunları için online platform üzerinden düzenlenecek mezuniyet töreni, 30 Haziran 2021 Çarşamba günü 11.00’de yapılacak. Öğrenciler törene e-posta adreslerine gönderilen link aracılığıyla katılabilecek.

Törene katılmak isteyen mezunlardan sevdikleri bir fotoğrafı ve ‘İLEF’e Veda’ filmi için duygu ve dileklerin yer aldığı 10 saniyelik video göndermeleri isteniyor.  Mezunlar, fotoğraf ve videolarını 31 Mayıs’a kadar belirlenen adrese gönderebilecek.

İLEF’ten yapılan duyuruda törenin detaylarıyla ilgili detaylı bilgiler yer alıyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/30461
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Sanal olur pandemi mezunlarının töreni: GIF’ler hazır… 3, 2, 1 onliiinee

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat