1 Ağustos 2023, Salı - 23:52

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Tandoğan’da Dünya Radyo Günü’ne özel panel

Tarih: 11 Şubat 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 49

Dünya Radyo Günü olan 13 Şubat’ta, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi ile UNESCO Türkiye Milli Komitesi’nin işbirliğinde olağanüstü hal ve felaket durumlarında radyonun önemi tartışılacak.

UNESCO tarafından Dünya Radyo Günü olarak ilan edilen 13 Şubat’ta gününde “Olağanüstü Hal ve Felaket Durumlarında Radyo” başlıklı bir panel yapılacak. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi ile UNESCO Türkiye Milli Komitesi’nin birlikte düzenlendiği panelin açılış konuşmasını İLEF Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Serhan Ada yapacak. Panelin birinci oturumunda, İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sezer Akarcalı, TRT Radyo Dairesi Başkanı Amber Türkmen, TOBB Üniversitesi’nden Dr. Hilmi Bengi konuşacak. İkinci oturumda ise, İltica ve Göç Araştırmaları Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çorabatır, Açık Radyo Programcısı Gürhan Ertür ve RTÜK Uzmanı Erdem Çakmak bilgi verecek.

Ankara Üniversitesi’nin Tandoğan’da bulunan Rektörlük Binası 100. Yıl Konferans Salonunda 13 Şubat 2016 Cumartesi günü 14.00’te başlayacak panelde, doğal afetlerin yanında, Ortadoğu’da yaşanan savaş ve çatışmaların yol açtığı göçün ortaya koyduğu sorunlar, göçmen ve göçmen çocuklar açısından işlenecek.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/10086
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Tandoğan’da Dünya Radyo Günü’ne özel panel

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat