17 Temmuz 2023, Pazartesi - 16:37

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Türkiye Rusya Gazeteciler Buluşması İLEF’te

Tarih: 16 Ekim 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 74

Türkiye-Rusya Gazeteciler Buluşması’nın Türkiye ayağı dün Ankara Rusya Bilim ve Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikle başladı. Etkinliğin son ayağında ise Rusya’dan gelen bir heyet İLEF’e konuk olacak.

İki ülke medyası arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla Rossotrudniçestvo Federal Ajansı ve Rusya Halkların Dostluğu Üniversitesi (RUDN) işbirliğiyle düzenlenen, ilk ayağı geçtiğimiz hafta Moskova’da tamamlanan programın Türkiye bölümü, dün RUDN Üniversitesi Filoloji Fakültesi Kitle İletişimi Bölümü’nden Doç. Dr. Sergey Vodopetov tarafından verilen yeni medya ve gazetecilik konulu sunumla başlamıştı. Etkinliğin ikinci ayağında ise Rusya’dan gelen heyet yarın 13.30’da İLEF’e konuk olacak.

ATK Sanatevi’nde gerçekleşecek etkinlikte, Doç. Dr. Vodopetov ve Ekaterina  Khvorova ile Rusya Federasyonu’nda yayınını sürdüren  Leader TV ve Radio Azerbaijan muhabirlerinden Dr. Anar Gasanov, “Uluslararası Medya Ortamında Gazetecilikte Yeni Eğilimler’i” konuşacak.

İlk günün haberine ulaşmak için: http://gorunumgazetesi.net/guncel/rusya-turkiye-ortakligi-gazetecilik-programinin-turkiye-ayagi-basladi

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/19743
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Türkiye Rusya Gazeteciler Buluşması İLEF’te

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat