24 Temmuz 2023, Pazartesi - 03:29

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

UARGE tanışma toplantısı yapıldı

Tarih: 09 Ekim 2013

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 155

Geçtiğimiz hafta Ilefication Party ile 6. yılına başlayan Uluslararası Araştırma ve Geliştirme Topluluğu (UARGE), bugün 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı tanışma toplantısını yaptı.

Geçtiğimiz hafta Ilefication Party ile 6. yılına başlayan Uluslararası Araştırma ve Geliştirme Topluluğu (UARGE), bugün 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı tanışma toplantısını yaptı. İLEF Reşat Aktan dersliğindeki toplantıda topluluğun tanıtım filmi gösterildi. Topluluk Başkanı Nur Öksüz de topluluğun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Öksüz, kuruluş amacı bu olmamasına karşın UARGE’nin özellikle Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin kendi alanlarında birikim sağlamak, uluslararası veya yerel projeler yazmak ve projelerde görev almak isteyen öğrencilerin destek vermeyi hedeflediğini söyledi. Topluluk tanıtımı sırasında UARGE üyeleri, İLEF’inhalkla ilişkiler uygulamalarına dönük özel bir çalışmasının olmamasına karşın kendilerininbu tür bir çaba içinde olduklarını dile getirdi.

Topluluğun Ankara Üniversitesi’nin tüm öğrencilerine açık olduğunu belirten UARGE Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Yılmaz da “BenGazetecilik programı öğrencisiyim; fakat Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden de dersler alıyor, uluslararası ve yerel projelere de ilgi duyuyorum. Topluluğumuzun bütün bu çalışmalarımızı kapsayacak şekilde bir yapısı var” dedi.

 

UARGE

2007 yılının Kasım ayında birkaç İLEF’li öğrencinin girişimi ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mine Gencel Bek’in danışmanlığında kurulmuş olan Uluslararası Araştırma ve Geliştirme Topluluğu (UARGE), kuruluşundan bu güne çeşitli uluslararası ve yerel projeler yaptı. Topluluk beş yıldır İletişim Günleri etkinliğini düzenliyor.

 

Topluluğa başvuru formları İLEF kantininden (KULİS) edinilebilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/2598
Yol: Ana sayfa » Yazılar » UARGE tanışma toplantısı yapıldı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat