3 Mayıs 2024, Cuma - 21:32

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ünsal Ünlü İLEF’e geliyor

Tarih: 25 Nisan 2018

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 228

Gazeteci Şenol Ateş’in verdiği parlamento muhabirliği dersine bu hafta Ünsal Ünlü konuk oluyor.

İLEF‘te gazeteci Şenol Ateş tarafından verilen parlamento muhabirliği dersine Ünsal Ünlü konuk olacak. Ders yarın 13:30’da Metin Toker dersliğinde yapılacak.

Ünsal Ünlü kimdir?

1970 yılında Ankara’da doğdu.1982 yılında TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak Radyo/TV dünyasına adım attı. Halen Radyo/TV programları ve dublaj çalışmalarını sürdürmekte olan Ünlü,1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl TRT Haber’de Genç Haber Bülteni ile muhabirlik ve spikerlik yapmaya başladı.1997 yılında CTV’de Editör-Spiker olarak 2 yıl çalıştı. 1999 yılında geçtiği NTV’de 10 yıl Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento Muhabirliği yaptı. 2009 yılında Habertürk TV Ankara Temsilciliği yaptı.2011 yılında görevden ayrıldı ve 2013 yılına kadar TRT Türk’te “Ünsal Ünlü ile Masa” adlı güncel siyaset programını hazırlayıp sundu. Gazetecilik dalında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Yüksek Lisans çalışması da yapan Ünlü, 2015 yılında başladığı Periscope yayınlarına hala hafta içi her gün devam ediyor.79 ülkeden takip edilen Patronsuz Yayın, Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından da 2016 yılının En İyi TV Programı ödülüne layık görüldü.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/18262
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ünsal Ünlü İLEF’e geliyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat