15 Temmuz 2023, Cumartesi - 21:22

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Yemek bursu ve kısmi zamanlı çalışma başvuruları başladı

Tarih: 22 Eylül 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 229

Yeni akademik yıl için, yemek bursu ve kısmi zamanlı çalışma başvuruları başladı.

Yemek bursu almak ve kısmi zamanlı çalışmak isteyen öğrenciler için başvurular başladı. Yemek bursundan faydalanmak isteyen Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) öğrencileri, 2 Ekim günü mesai bitimine kadar fakülte öğrenci işlerine başvuru dilekçelerini teslim edebilecekler.

İLEF atölyelerinde kısmi zamanlı olarak çalışmak isteyen İLEF öğrencilerinin ise fakülte öğrenci işlerinden alacakları formları, 28 Eylül günü mesai bitimine kadar ilgili atölyelere teslim etmeleri gerekiyor.

Ankara Üniversitesi Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma programı kontenjanlarını açıklamıştı. Buna göre bu yıl, Film Arşivi 2, Fotoğraf Atölyesi 6, Film Atölyesi 11, Görünüm Haber Atölyesi, Reklam Atölyesi ve Radyo Atölyesini 9’ar öğrenciyi kısmi zamanlı olarak çalıştırabilecek.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/7934
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Yemek bursu ve kısmi zamanlı çalışma başvuruları başladı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat