3 Nisan 2024, Çarşamba - 05:47

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

CİSEM, yarın başlıyor

Tarih: 20 Aralık 2023

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 39

Cumhuriyet’in 100. Yılında Türkiye’de İletişim Sempozyumu (CİSEM2023) yarın İLEF‘te başlıyor. Sempozyum iki gün sürecek ve 41 bilimsel sunum yapılacak.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılında, iletişim alanındaki değişim, gelişim, kazanım ve sorunların tartışılacağı bir sempozyum düzenliyor. CİSEM2023, yarın İLEF’in ev sahipliğinde başılıyor.

BYYO olarak kurulduğu 1965 yılından itibaren pek çok iletişimci yetiştiren ve iletişim alanının gelişiminde öncü rol oynayan İLEF‘te, “Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye’de İletişim” konuşulacak.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve İLEF Dekan Vekili Prof. Dr. Fatih Keskin’in açılış konuşmalarıyla sempozyum başlayacak CİSEM 2023, iki gün sürecek. Açılış etkinliğinde ayrıca fakültenin ilk filmi olma özelliğini taşıyan “Ladik 76” belgeseli de gösterilecek. Belgeselin yönetmeni Güney Sarıoğlu da söyleşi için İLEF’te olacak.

Sempozyumda, Basın Tarihi, İletişim Politikaları ve Bilim İletişimi, Kavramsal Tartışmalar, Film Çalışmaları, Yeni Medya ve Gazetecilik Pratikleri, İletişim Eğitimi, Politik İletişim ve Temsil, Yeni Medya ve Kültür, İletişim Araştırmaları ve Habercilik Pratikleri, Emek, Büyük Veri ve İnternet, Kültürel İncelemeler başlıkları altında toplam 41 bilimsel sunum yapılacak. Akademisyenlerin ve lisansüstü öğrencilerin sunumları ATK Sanatevi ve MTÖ Sinema Salonunda yapılacak.

Sempozyumla programına cisem2023.ankara.edu.tr  sitesinden ulaşılabilir.

 

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/36705
Yol: Ana sayfa » Yazılar » CİSEM, yarın başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciler Cemiyeti, depremin yıl dönümünde Mobil Basın Aracı ile Adıyaman’daydı

Gazeteciler Cemiyeti’nin Mobil Basın Evi, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Adıyaman’daydı. Üç hafta önce de Malatya'da çalışmalar yürüten Mobil Basın Evi ve ekibi, ihtiyaç duyulan bölgelerde gazetecilere destek vermeye devam edecek.

Kapat