4 Şubat 2024, Pazar - 16:39

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Gazetecilik Bölümü Kolokyumları başlıyor

Tarih: 10 Ekim 2023

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 58

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nün geçtiğimiz yıl başlattığı kolokyumların 2023-2024 Güz dönemi programı belli oldu.

Gazetecilik Bölümü öğretim elemanlarınca yürütülen kolokyumlarda gazetecilik ve iletişim alanıyla ilgili güncel alan değerlendirmelerinden kuramsal tartışmalara kadar pek çok konu ele alınıyor. Geçtiğimiz bahar dönemi kolokyumlarında 6 Şubat depremleri merkezinde tartışmalar yürütülmüştü. Bu dönemki yapılacak üç kolokyumda ağırlıklı olarak 100’üncü yılını dolduran Cumhuriyet konuşulacak.

Her ayın 3’üncü pazartesisinde yapılacak Kolokyumlar, 23 Ekim Pazartesi günü saat 15.00’de Prof. Dr. Cenk Saraçoğlu’nun “Soyuttu ve Somutta Cumhuriyet: Cumhuriyetin Güncelliği” sunumuyla başlayacak. Kasım ayında Prof. Dr. Nurcan Törenli ve Arş. Gör. Halil Saç’ın “Basın Özgürlüğünün Yüzyıllık Serüveni” başlıkla sunumunun ardından dönemin son kolokyumunda Doç. Dr. Zafer Kıyan “Kültür Metalaşır mı?” başlıklı sunumu yapacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/36271
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Gazetecilik Bölümü Kolokyumları başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde, çalışmak için grevdeler: Sputnik Grevi 147’nci gününde

Sputnik grevi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde de sürüyor. İşverenin “küçülme” gerekçesiyle işten çıkardığı gazeteciler, grevin 147’nci gününde haklarını aramaya devam ediyor. Grev kararının alınmasının ardından işten çıkarılan gazeteciler Nejdet Eksilmez ve Yunus Emre Köse ile Türkiye Gazeteciler Sendikası Uzmanı İlyas Coşkun, grevin seyri ve 10 Ocak’la ilgili değerlendirmelerini Görünüm’le...

Kapat