17 Temmuz 2023, Pazartesi - 04:54

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF’ten lisansüstü iletişim çalışmaları sempozyumu: İletişim ve Ötesi

Tarih: 12 Temmuz 2021

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 95

İLEF, lisansüstü iletişim çalışmaları sempozyumuna ev sahipliği yapacak. “İletişim ve Ötesi” başlıklı sempozyum, Ekim ayında çevrimiçi olarak düzenlenecek.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) bünyesinde “İletişim ve Ötesi” başlıklı bir sempozyum düzenleniyor. Lisansüstü çalışmaların değerlendirileceği sempozyum, iletişim alanındaki akademik birikimi görünür kılmayı amaçlıyor.

İletişim ve Ötesi: Lisansüstü İletişim Çalışmaları Sempozyumu’na başvurular, 30 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılabilecek. Düzenleme Kurulu’nda İLEF Araştırma Görevlileri Esra Özgür, Hande Müge Yılancıoğlu, İsmail Uğur Aksoy, Serhat Madsar ve Sezer Ahmet Kına’nın yer aldığı sempozyumun Bilim Kurulu’nda ise çeşitli üniversitelerden çok sayıda iletişim akademisyeni bulunuyor.

Bu yıl ilk defa düzenlenen ve 12-13 Ekim günlerinde çevrimiçi yürütülecek olan sempozyumda yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin yaptığı iletişim araştırmalarının farklı bakış açılarıyla tartışılması hedefleniyor.

Sempozyumla ilgili ayrıntılı bilgi bu adresten edinilebilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/30628
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF’ten lisansüstü iletişim çalışmaları sempozyumu: İletişim ve Ötesi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat