21 Temmuz 2023, Cuma - 11:29

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEV yeni yönetimi belirlendi

Tarih: 24 Şubat 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 151

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı (İLEV) 10. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısını Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi (ATK)’nde yapıldı.

ilev-yeniyonetim-crpAnkara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunları Vakfı (İLEV) 10. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısını Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi (ATK)’nde yapıldı. Vakfın mali işleri, Yönetim ve Denetim Kurulu’ndaki görev değişiklikleri toplantının ana gündem maddeleriydi.

İLEV 10. Olağan Genel Kurucular Toplantısını ATK Sanatevi’nde dün yapıldı. Genel Kurul, İLEF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdülrezak Altun’un ve İLEV Başkanı Sibel Nart’ın konuşmalarıyla başladı.

Coşgun: “İlk defa bu kadar uzun süreli bir oluşumumuz oldu”

Genel Kurul’da söz alan İLEV’in eski başkanlarından Süleyman Coşgun, Vakfın kuruluşundan bugünkü durumuna gelişindeki seyri anlattı. Coşgun, İLEV’den önceki dernekleşme ve vakıflaşma çalışmalarıyla ilgili olarak “Bizim çeşitli derneklerimiz oldu. Dernek faaliyetlerimizi tam anlamıyla sonuna kadar götüremedik. İlk defa bu kadar uzun süreli bir oluşumumuz oldu” dedi.  Coşgun, İLEV başkanlığı döneminde iletişim alanında hakemli bir dergiye duyulan ihtiyaçtan dolayı Kültür ve İletişim Dergisinin yayın hayatına başladığını ve bu derginin ilk üç sayısının geçtiğimiz Ocak ayında kaybettiğimiz Ajanstürk Matbaasının kurucusu ve eski İLEF öğretim üyelerinden Şevket Evliyagil tarafından ücretsiz basıldığını anlattı.

İLEF mezunlarından bazı üyeler, Vakfın mali durumuyla ilgili endişelerini dile getirdi. Genel Kurul’da önümüzdeki dönemlerde Vakfın gelirini artıracak kimi düzenlemelerin yapılması gerektiğine de dikkat çekildi.

Yapılan seçimlerin ardından Yönetim ve Denetim Kurulları şu şekilde belirlendi:

Yönetim Kurulu: Abdülrezak Altun, Canan Özgür, Ali İnandım, M. İhsan Doğan, Meltem Ağduk, Pınar Gülter

Yedek Yönetim Kurulu: Demet Kayran, Gülsüm Gülnaz Gültekin, Ayhan Sağocak, Belma Örs, Selma Kazbek, Mehmet Naci Öner

Deneyim Kurulu: Süleyman Çoşgun, Tamer Ardıç, Haluk Geray

Yedek Denetim Kurulu: Sibel Nart, Haldun Cezayirliğlu, Ahmet Abakay

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/3308
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEV yeni yönetimi belirlendi

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat