18 Temmuz 2023, Salı - 15:04

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ortadoğu’da medya, ideoloji ve kültür İLEF’te tartışılacak

Tarih: 20 Ekim 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 131

İLEF’in 50. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Ortadoğu’yu İnşa Etmek: Medya, İdeoloji ve Kültür” başlıklı uluslararası konferans, 22 – 23 Ekim’de İLEF’te yapılacak.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin (İLEF) 50. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında, Rosa Luxemburg Vakfı ve Gazeteciler Vakfı’nın katkılarıyla düzenlenen “Ortadoğu’yu İnşa Etmek: Medya, İdeoloji ve Kültür” başlıklı uluslararası konferans, 22 – 23 Ekim’de, Ahmet Taner Kışlalı Sanatevi’nde ve Mahmut Tali Öngören Sinema Salonu’nda paralel oturumlar ile yapılacak. Yerli ve yabancı akademisyenlerin ve gazetecilerin katılacağı konferansta, Michigan Üniversitesi’nin Ortadoğu uzmanı akademisyeni Prof. Juan Cole çağrılı konuşmacı olarak yer alacak.

İki gün sürecek olan ve toplam 23 bildirinin sunulacağı konferansta, “Ortadoğu’da Savaşlar ve Çatışmaların Temsili, Sanatta Ortadoğu’nun İmajları ve Oryantalizm, Türkiye Üzerine Tartışmalar, Medyada Arap Baharını Anlamlandırmak, Ortadoğu’da Medya ve Toplumsal Cinsiyet İlişkileri, Ortadoğu’da İslamcılık ve Mezhep Çatışmaları, Hafıza Medya ve Ortadoğu” başlıklarında sunumlar yapılacak.

Türkçe ve İngilizce simültane çevirinin de olacağı konferansın programına http://ilef.ankara.edu.tr/wp-content/uploads/Konferans-Programi.pdf adresinden ulaşabilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/8487
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ortadoğu’da medya, ideoloji ve kültür İLEF’te tartışılacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat