2 Ağustos 2023, Çarşamba - 01:49

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Sağlık İletişimi Paradigmaları konferansı düzenlenecek

Tarih: 06 Aralık 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 69

İLEF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deniz Sezgin tarafından verilecek “Sağlık İletişimi Paradigmaları” konferansı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde düzenlenecek.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği ve Başhemşireliği tarafından, “Sağlık İletişimi Paradigmaları” başlıklı konferans düzenlenecek. Konferansa, İLEF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Deniz Sezgin konuşmacı olarak katılacak. Sağlık iletişiminin masaya yatırılacağı etkinlik, yarın saat 10.00’da Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi, 50. Yıl Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Deniz Sezgin kimdir?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişikliler ve Tanıtım bölümünden 1992 yılında mezun olan Deniz Sezgin, yüksek lisans ve doktorasını Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım alanında yaptı. “Tıbbileştirilen Yaşam Bireyselleştirilen Sağlık”, “Sağlık İletişimi Paradigmaları ve Türkiye: Medyada Sağlık Haberlerinin Analizi”, “Türkiye’de ve Avrupa Birliği’nde İlaç Reklamcılığında Düzenlemeler” isimli çalışmaları bulunan Sezgin, İLEF’te Halkla İlişkiler alanında lisans ve yüksek lisans dersleri vermeye devam ediyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/13072
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Sağlık İletişimi Paradigmaları konferansı düzenlenecek

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat