4 Mayıs 2024, Cumartesi - 10:48

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

“Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Tarih: 09 Mayıs 2023

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 39

Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin birlikte düzenlediği “Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” yarın başlıyor. Seminerlerin davetli konuşmacısı, ABD Colorado Üniversitesi’ne bağlı Doğal Afetler Araştırma Merkezi’nde görev yapan ve halen Japonya Kyoto Üniversitesi’ne bağlı Afet Önleme Araştırma Enstitüsü’nde konuk araştırmacı olan Prof. Dr. James Goltz.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yürütülen çalışmalara katkı sağlamayı amaçlayan seminerlerin ilki 10 Mayıs Çarşamba günü saat 10.30’da “Depremler ve insan davranışı: Kahramanmaraş depremleri örneği” başlığıyla 10.30’da Cebeci Kampüsü ATK Sanatevi’nde başlıyor. İkinci seminer ise “Depremlerde kamu yönetiminin rolü: Japonya” başlığıyla Siyasal Bilgiler Fakültesi Mülkiye Şeref Salonu’nda 14.30’da düzenleniyor.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/35463
Yol: Ana sayfa » Yazılar » “Türkiye’de Deprem Gerçeği Seminerleri” başlıyor

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat