16 Temmuz 2023, Pazar - 10:43

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yerel gazetelere tanıtım desteği

Tarih: 13 Kasım 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 146

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da çıkan gazetelerin okunurluğunu artırmak için “Ankara Gazetelerini Okuyor” kampanyası başlattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Basın İlan Kurumu (BİK) Ankara Şube Müdürlüğü’nün girişimleriyle “Ankara Gazetelerini Okuyor” kampanyasını başlattı. Ankara merkezli yayın yapan, resmi ilan ve reklam yayımlayan yerel gazetelerin okunurluğunu ve bilinirliğini artırmak amacıyla başlatılan kampanyada kentliler, Ankara gazetelerini okumaya davet ediliyor. Açık hava tanıtım panolarına ve billboardlara “Ankara Gazetelerini Okuyor” sloganı ile birlikte yerel gazetelerin bulunduğu afişler asılarak yerel gazetelere destek veriliyor.

“Bu destek gazetelerimiz için önemli bir destek”

BİK Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli, geçtiğimiz ay ABB Basın Yayın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin ve gazetelerin temsilcilerinin de katıldığı toplantıda Ankara merkezde yayın yapan yerel gazetelerin desteklenmesi noktasında birtakım kararlar alındığını söyledi. Yürekli, gazetelerin bilinirliğinin ve okunurluğunun artırılması amacıyla yapılan proje için ABB Başkanı Mansur Yavaş’a teşekkür etti. Ankara’daki gazeteler için önünümüzdeki süreçte de belediye tarafından desteklerin geleceğine inancının tam olduğunu ifade eden Yürekli, “Bu destek gazetelerimiz için değerli bir destektir” dedi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/29654
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yerel gazetelere tanıtım desteği

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat