16 Temmuz 2023, Pazar - 10:43

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Başkent Bülteni’nin ilk sayısı Ankaralılarla buluştu

Tarih: 29 Ekim 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 97

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “Başkent Bülteni” ilk sayısı kentlilerle buluştu.

ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nca hazırlanan Başkent Bülteninin ilk sayısı, bu hafta içinde Ankaralılarla buluştu. Ankaralılar, 24 sayfadan oluşan bültene belediyenin hizmet binaları, EGO otobüsleri ve metro istasyonlarından ücretsiz ulaşabilecek. Ayrıca Başkent Bülteni üzerinde bulunan kare kodu kullanarak, https://www.ankara.bel.tr/bulten/2020/01.pdf adresinden ya da Başkent Mobil uygulamasından takip edebilecek. Başkent Bülteninde Büyükşehir Belediyesinin faaliyet ve yatırımlarıyla ilgili haberleri yanı sıra Ankara’nın kültürüne ve tarihine ilişkin de içerikler bulunması hedefleniyor.

Yayımlanan ilk sayıda kentlilere seslenen Başkan Mansur Yavaş, göreve geldiği ilk gün yaptığı “Herkesin belediye başkanı olacağım” sözünü tutmak için ara vermeden çalıştıklarını belirtti. Yönetim değişikliği ile başlanan bu sürecin Ankara için bir başarı öyküsüne dönüşeceğini söyleyen Yavaş, “Bu öyküyü tüm Ankaralılar ile birlikte yazacak, Ankara’yı Mustafa Kemal Atatürk’ün başkentine yakışır, dünya başkentleriyle yarışır bir kent haline beraber getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/29512
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Başkent Bülteni’nin ilk sayısı Ankaralılarla buluştu

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat