24 Temmuz 2023, Pazartesi - 19:45

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Ankara’dabir ilk: SinemaDansAnkara

Tarih: 19 Mart 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 34

Ankara’da ilk kez düzenlenen dans filmleri festivali SinemaDansAnkara 2-8 Mayıs 2014 tarihleri arasında Goethe Enstitüsünde sinemaseverlerle buluşacak.

Ankara’da ilk kez düzenlenen dans filmleri festivali SinemaDansAnkara 2-8 Mayıs 2014 tarihleri arasında Goethe Enstitüsünde sinemaseverlerle buluşacak. Hollanda’nın köklü dans filmleri festivali  “Cinedans “ festivalinin Türkiye ayağına kabul edilen 30 uluslararası dans filmi ve ulusal ve uluslararası dans filmleri ücretsiz olarak gösterilecek.

Festivalde film gösteriminin yanı sıra dans filminin estetiği ile ilgili yurtiçi ve yurtdışından gelen konuşmacıların katılacağı sunumlar yapılacak. Halka açık sunumlara Türkçe – İngilizce simultane tercüme yapılacak. Ayrıca festival kapsamında dans ve sinema öğrencilerinin katılacağı 4 günlük dans filmi yapım atölyesi sonucunda yerli ve yabancı eğitmenler eşliğinde 5 kısa dans filmi çekilecek.

Festival süresince Goethe Enstitüsü’nün sergi salonunda fotoğraf sanatçısı Osman Ürper’ in “Dansa Dair” adlı dans fotoğrafları sergisi seyirci ile buluşacak.

SinemaDansAnkara Film Festivali için son başvuru tarihi ise 10 Nisan 2014.

Festival ile ilgili ayrıntılı bilgi www.sinemadansankara.com adresinden edinilebilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/3897
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Ankara’dabir ilk: SinemaDansAnkara

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cermodern’de yarın Dövüş Kulübü günü

Mehmet Sindel ve Kemal Akçay'la Dövüş Kulübü film okuması yarın saat 13:00'te başlıyor.

Kapat