28 Temmuz 2023, Cuma - 03:05

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Steve McCurry, Cermodern’de Ankaralılarla buluşacak

Tarih: 05 Eylül 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 228

Steve McCurry, 15 Eylül’de Cermodern Sanat Merkezinde Ankaralı sanatseverlerle bir araya gelecek. Ünlü fotomuhabirin çalışmalarından bir seçki de 16 Eylül – 13 Aralık tarihleri arasında sergilenecek.

SteveMcCurry-afisMagnum Fotoğraf Ajansı üyesi ve National Geographic Dergisi fotoğrafçısı ünlü fotomuhabir Steve McCurry, 15 Eylül’de Cermodern’de Ankaralı sanatseverlerle bir araya gelecek. Sanatçının son 30 yılda ürettiği çalışmalarından bir seçki de, McCurry’nin saat 11.00’da yapacağı basın toplantısının arından, 16 Eylül – 13 Aralık’a kadar sergilenecek. McCurry, aynı gün saat 19.00’da da Cermodern’deki söyleşide olacak.

Uluslararası çatışmaların ve iç savaşların yaşandığı bölgelerde çalışan Steve McCurry, 1985 yılında “Afgan Girl” (Afgan Kızı: Şarbat Gula) isimli National Geographic Dergisinde yayımlanan fotoğrafıyla tanındı. McCurry’nin uluslararası platformlarda yayımlanmış 13 adet kitabı bulunuyor.

2009 yılında üretilen son Kodachrome (Kodak firmasının 1935’ten 2009’a dek ürettiği renkli pozitif film) rulosu McCrurry’e verilmiş, sanatçı son 36 altı pozunda farklı ülkelerin kentlerini ve kişilerini fotoğraflamıştı. Ünlü fotoğrafçının son Kodachrome pozlarında, Robert de Niro, Aamir Khan ve Ara Güler gibi ünlü isimler yer almıştı.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/7728
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Steve McCurry, Cermodern’de Ankaralılarla buluşacak

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yangınla mücadele bütçesi azaltıldı, ihaleler iptal

Geçtiğimiz sene orman yangınlarıyla mücadele için 12 milyar 384 milyon TL harcanmasına karşın 2023 yılı bütçesi 10 milyar 224 milyon TL’de kaldı. Prof. Dr. Erdoğan Atmış, gazetemize verdiği demeçte "Yanlış adımlar Türkiye'yi ormansızlaştırıyor" dedi.

Kapat