4 Mayıs 2024, Cumartesi - 10:46

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

ÇGD’den “Koronaya Yakalanan Gazetecilik” paneli

Tarih: 24 Ocak 2021

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 100

Çağdaş Gazeteciler Derneği, 28. Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında “Koronaya Yakalanan Gazetecilik: Uzaktan Çalışma, Yakından Sansür” başlıklı bir panel düzenliyor.

Uğur Mumcu’nun katledildiği 24 Ocak günü başlayıp Muammer Aksoy’un katledildiği gün olan 31 Ocak’ta biten Adalet ve Demokrasi Haftası’nın 28’incisi bugün başladı. Etkinliklerin çevrimiçi yapılacağı haftada Çağdaş Gazeteciler Derneği de “Koronaya Yakalanan Gazetecilik: Uzaktan Çalışma, Yakından Sansür” başlıklı bir panel düzenliyor. Panelde medyanın güncel sorularını masaya yatırılacak.

Pandemi koşulları nedeniyle çevrimiçi olarak yapılacak olan etkinlik 30 Ocak’ta 16.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Panele, RTÜK üyesi İlhan Taşçı, Gazeteci Özlem Akarsu Çelik ve Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Dr. Gökhan Bulut konuşmacı olarak katılacak. Etkinliğin moderatörlüğünü ise Gazeteci, ÇGD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Şeyma Paşayiğit yapacak.

Paneli izlememek isteyenlerin cgdmerkez@gmail.com mail atmaları ve mail adreslerine gelecek olan linkten giriş yapmaları yeterli olacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/30074
Yol: Ana sayfa » Yazılar » ÇGD’den “Koronaya Yakalanan Gazetecilik” paneli

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat