1 Ağustos 2023, Salı - 21:54

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF Dergisi Sonbahar sayısı yayımlandı

Tarih: 29 Aralık 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 147

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından yılda iki kez yayımlanan İLEF Dergisi’nin altıncı sayısı çıktı.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) tarafından yılda iki kez hem basılı hem de elektronik ortamda Türkçe ve İngilizce yayımlanan İLEF Dergisi’nin 2016 Sonbahar sayısı çıktı. Editörlüğünü Doç. Dr. Özgür Yaren’in yaptığı derginin altıncı sayısında biri davetli olmak üzere, altı makale, bir çeviri ve bir kitap eleştirisi yer alıyor.

ilef-dergisi-sonbahar

Yedi makalenin yer aldığı bu sayıda, Wali Ahmadi’nin “Afganistan Temsilleri” adlı makalesi Orta Doğu’nun süre giden savaşları ve müdahaleci tarafları için aydınlatıcı bir kavrayış içeriyor. Süleyman İlaslan’ın “Ulusal Bütünlükten Kültürel Yozlaşmaya Türkiye’de Yabancı Radyoların Dinlenmesinden Duyulan Kaygılar” başlıklı çalışması, internet yasakları ve veri akışı engellerinin rutinleştiği şu günlerle örtüşen tarihi bir bağlantı sunuyor. Özgün Dinçer’in gündelik hayat içeren çalışması, sokak siyasetinin bir örneği olarak Ankara’nın Yüksel ve Konur Sokaklarını ele alıyor. Fatih Keskin ise neo-liberal sistemin hakikat kavramının üzerine bir literatür taraması sunuyor.

İLEF Dergisi’nin son sayısına buradan ulaşılabilir.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/13530
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF Dergisi Sonbahar sayısı yayımlandı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat