23 Temmuz 2023, Pazar - 04:27

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Rektör İbiş’ten Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun mesajı

Tarih: 26 Ağustos 2016

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 50

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki konvoya yönelik düzenlenen saldırıya ilişkin olarak “Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne yapılmış menfur bir suikast girişimi olarak değerlendiriyor, Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor; şehidimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ankara Üniversitesi Rekrörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve konvoyuna yönelik Artvin’de düzenlenen saldırıya ilişkin bir yazılı açıklamada bulundu. Prof. Dr. Erkan İbiş, saldırıyı “Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne yapılmış menfur bir suikast girişimi” olarak nitelendirdi.

İbiş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“25 Ağustos 2016 günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan hain saldırıyı, doğrudan Türkiye Cumhuriyetine, parlamenter demokrasiye, Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne yapılmış menfur bir suikast girişimi olarak değerlendiriyor; bu tür saldırıları yapanların lanetli hedeflerine ulaşmaları bir yana, yüce milletimizin 15 Temmuz 2016’da yaşanan başarısız darbe girişimiyle bir kez daha tezahür eden milli birlik ruhunu daha da güçlendireceğine, pekiştireceğine yürekten inanıyoruz. Ankara Üniversitesi camiası olarak Sayın Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor; şehidimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/12168
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Rektör İbiş’ten Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun mesajı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat