16 Temmuz 2023, Pazar - 14:05

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

‘Anka Spor’u eski günlerine döndüreceğiz’

Tarih: 21 Mayıs 2012

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 112

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde üçüncü sırada yer alan Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübü yardımcı antrenörü Hüseyin Aşçı, hedeflerini ve sporseverlerin yaklaşımlarını Görünüm’e anlattı.

Eski günlerinden uzak bir performans sergileyen Anka Spor kulübü ligde üçüncü sırada yer alıyor. Kulüp antrenörü Hüseyin Aşçı, hedeflerinin kulübü eski günlerine döndürüp Türkiye’yi Avrupa Kupalarında en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın desteği ile kulübün gelişmeye başladığını belirten Aşçı, Hentbol’a karşı ilgi gösterilmediğini, taraftar desteği istediklerini vurguladı ve sözlerine şöyle devam etti: “Müsabakalara genellikle oyuncu yakınları ve hentbol partizanları geliyor. Biz Çarşı gibi taraftar istiyoruz.”

Genellikle spor salonlarının hentbola uygun olmadığını, özellikle basketbola uygun sahalar yapıldığını söyleyen Aşçı, “Hentbol, salon sporları içerisinde en büyük alana sahip olması gereken branştır. Ayrıca var olan spor salonları eski tip ve naklen yayın odalarına ve kondisyon salonlarına sahip değiliz. Fakat yapımı yeni tamamlanmış olan Çankaya Yıldız’daki salonun, kondisyon salonu, toplantı salonu, lokantası ve yatakhanesi ile hentbola uygun”dedi.

“Hentbol hakkettiği yerde değildir”

Hentbolun diğer branştaki sporlarla karşılaştırıldığında istenilen seviyede olmadığını söyleyen Aşçı, “Her işte olduğu gibi herkes yaptığının karşılığını almaktadır. Biz canlı yayınlara yeni yeni çıktığımız için kıpırdanmalar var. Galatasaray’ın, Beşiktaşın, Trabzonspor’un ligde olması buna öncülük etmektedir”dedi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/334
Yol: Ana sayfa » Yazılar » ‘Anka Spor’u eski günlerine döndüreceğiz’

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat