15 Temmuz 2023, Cumartesi - 21:17

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF Erkek Hentbol Takımı ilk mağlubiyetini yaşadı

Tarih: 16 Aralık 2014

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 109

Ankara Üniversitesi 38. Spor Oyunları kapsamında bugün gerçekleşen maçta İletişim Fakültesi (İLEF) Erkek Hentbol Takımı, Tıp Fakültesine mağlup oldu. İLEF böylece turnuvada ilk mağlubiyetini almış oldu.

Fotoğraf: Seyfettin Ersöz

Fotoğraf: Seyfettin Ersöz

Tarihinde ilk kez bu yıl, sadece 15 gün içinde hentbol takımını kuran İLEF, son 6 yılın şampiyonu Tıp Fakültesiyle karşı karşıya geldi. Bugün saat 10.00’da Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsü eski Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Salonunda gerçekleşen maça, Tıp Fakültesi takımı hızlı başladı. İlk yarıyı 7-2 Tıp Fakültesi önde kapattı. İlk yarının sonlarına doğru iki takım oyuncuları arasında çıkan tartışmada, hakem kırmızı kartına başvurdu ve her iki takımdan da iki oyuncuyu saha kenarına gönderdi. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Tıp Fakültesi takımı maçtan 19-11 galip ayrıldı.

Final umudunu son maça bırakan İLEF Erkek Hentbol Takımı 18 Aralık Perşembe günü saat 11.00’de Tandoğan Kampüsünde bulunan eski BESYO Spor Salonunda Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi takımıyla karşılaşacak.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/5205
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF Erkek Hentbol Takımı ilk mağlubiyetini yaşadı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat