4 Mayıs 2024, Cumartesi - 15:52

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF futbol takımı doludizgin

Tarih: 25 Nisan 2013

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 426

Hukuk fakültesini penaltı atışlarıyla mağlup eden İLEF futbol takımı adını yarı finale yazdırdı.

İLEF futbol takımı doludizgin

19 Mayıs Stadyumu dış sahalarda oynanan maçta, penaltılar İLEF’e turu getirdi. Normal süresi 0-0 eşitlikle sonuçlanan mücadeleyi İLEF futbol takımı penaltılarda 4-3 kazanarak yarı finale çıktı. Takımın başarılı oyuncularından Uğur Sarı, takım olarak iyi hazırlandıklarını ve bu başarının tesadüf olmadığını söyledi. Saha bulmakta sıkıntı çektiklerini bu yüzden maçlara Kurtuluş Parkında hazırlandıklarını belirten Sarı, “Maçlar öncesi kondisyonumuzu üst seviyelerde tuttuk. Zorlu geçen son iki maçta penaltılarla da olsa hak ettiğimiz sonucu elde ettik. 10 Mayıs’ta Fen fakültesiyle yarı final maçına çıkacağız ve adımızı finale yazdıracağız. Bu sene kupayı İLEF’e getireceğimize inanıyoruz” dedi.

Destek lazım

Taraftarın maçlara ilgi göstermemesinden yakınan futbolcular, tüm İLEF öğrencilerini bir sonraki maçta tribünde görmek istiyorlar. Sarı, “Yarı final maçında desteğe ihtiyacımız var. Güçlü rakiplerimize karşı başarılı sonuçlar elde etmek için tüm İLEF öğrencilerini tribünlere bekliyoruz” dedi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/2158
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF futbol takımı doludizgin

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat