17 Temmuz 2023, Pazartesi - 16:14

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Nilüfer Belediyesi deplasmanda kazandı

Tarih: 02 Mart 2019

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 94

Vestel Venus Sultanlar Ligi 21’inci hafta mücadelesinde Halkbank ile Nilüfer Belediyespor’un karşılaştığı mücadelede salondan galip ayrılan taraf 3-2 set üstünlüğüyle Nilüfer Belediyesi oldu.

Başkent Spor Salonu’nda 16.30’da başlayan Sultanlar Ligi 21’inci hafta mücadelesi nefes kesen anlara sahne oldu. Karşılıklı kazanılan setlerle tie break setine uzayan maçta gülen taraf Nilüfer Belediyesi oldu.

Karşılıklı sayılarla çekişmeli bir mücadelenin sergilendiği birinci setin sonunda 25-18’lik skorla seti kazanan Nilüfer Belediyesi oldu.

Farkın açılmadığı ikinci sette teknik mola öncesi yaşanan ralli nefesleri kesti. 12-11 üstünlüğüyle girdiği teknik mola sonrası da üstünlüğünü sürdüren Halkbank yakaladığı 6 sayılık seriyle birlikte seti 25-19 kazanarak set skorunu 1-1’e getirdi.

Teknik molaya 12-11 Halkbank üstünlüğüyle girilen üçüncü sette teknik mola sonrası üstünlüğü ele alan Nilüfer Belediyesi setten 25-19’lük üstünlükle ayrılarak set skorlarında 2-1 öne geçti.

Nilüfer Belediyesi’nin üstünlüğüyle süren dördüncü set başlangıcı çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. Halkbank istekli oyunuyla maçı bırakmadığı seti teknik moladan sonra aldığı skor üstünlüğüyle 25-19 kazanarak maçı tie break setine taşıdı.

Nilüfer Belediyesi’nin üstünlüğü rakibine hiç bırakmadığı tie break setinde skor 15-8 Nilüfer lehine oldu ve maçın kazananı da 3-2’lik skorlar Nilüfer Belediyesi oldu.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/21801
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Nilüfer Belediyesi deplasmanda kazandı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat