1 Ağustos 2023, Salı - 23:33

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Spor manşetlerinde AKP sloganları

Tarih: 15 Ekim 2015

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 302

Türkiye – İzlanda milli futbol takımlarının maçının ardından atılan bazı spor manşetleri, AKP’nin seçim sloganlarını hatırlattı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 13 Ekim Pazartesi günü yapılan maçta İzlanda’yı 1 – 0 yenerek Fransa’da yapılacak Euro 2016 Futbol Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Maçın ardından bazı gazeteler galibiyeti, AKP’nin seçim sloganlarını kullanarak verdi. AKP’ye yakınlığıyla bilinen Turkuvaz Medya Grubu’nun spor gazetesi Pas Fotomaç, galibiyeti AKP’nin yeni seçim sloganı “Sen ben yok, Türkiye Var” başlığıyla manşetten okuyucularına duyurdu. 2011’den bu yana Demirören-Karacan ortak şirketi DK Gazetecilik bünyesinde çıkarılan Vatan Gazetesi ise A Milli Takımı’nın galibiyetini sürmanşetten yine bir AKP sloganı olan “Hayaldi, gerçek oldu” başlığıyla verdi.

Pas Fotomaç ve Vatan Gazetesi’nin, Türkiye’nin İzlanda karşısındaki galibiyetini AKP’nin seçim sloganlarıyla veriyor olması, 1 Kasım’da yapılacak erken seçim öncesi reklam çalışması olduğu yönünde yorumlandı.

Sen ben yok beşiktaş bar (1)

AKP’nin yeni seçim sloganı Beşiktaş tribünlerine ait

AKP’nin, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimler için belirlediği ve reklam panolarında yerini alan “Sen ben yok, Türkiye var” sloganının da Beşiktaş tribünlerine ait olduğu öğrenildi. Bu sloganının daha önce Beşiktaş tribünlerinde pankart olarak yer aldığı ve tişörtlere bastırıldığı ortaya çıktı. Siyah beyazlıların, “Sen ben yok, Beşiktaş var” şeklinde kullandığı slogan, 1 Kasım seçimleri öncesinde AKP’nin resmi seçim sloganı oldu.

 

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/8458
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Spor manşetlerinde AKP sloganları

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ziraat mühendisiyken “ekolojik bakkal” açtı, yerli üreticiye destek veriyor

Ziraat Mühendisi Melike Başak Yağmur, Ekolojik Bakkal’da organik ürün satışının yanı sıra kendi üretimi yemekler de yapıyor. Yağmur, organik ürün tüketiminin doğanın ve Dünya’nın korunması için oldukça önemli olduğunu vurguluyor.

Kapat