6 Aralık 2018 Günü Arşivi
Gazeteciler, yerel yönetimleri tartıştı
TMMOB Ankara Şube, 31 Mart yerel seçimlerine gidilirken düzenlediği “Yerel Yönetim ve Yerel Siyaset” konuşmalarında gazeteci Sedat Bozkurt, Özlem Akarsu Çelik ve Erdem Gül’ü ağırladı.
İrfan Değirmenci: Televizyon muhabirliği ipte cambazlık yapmak gibi
Televizyon muhabiri İrfan Değirmenci, Şükrü Küçükşahin tarafından verilen Siyaset Muhabirliği dersinde öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.
“Kadına yönelik şiddet devam ediyorsa sebebi hukuktur”
Dünya Kadın Hakları Günü kapsamında ATAUM’da “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” konuşuldu. Ankara Üniversitesi’nden öğretim üyelerinin de katıldığı panelde, toplumsal cinsiyet eşitliğinin tartışıldığı bazı çalışmalar da paylaşıldı.
Taş: Yalan haberin en büyük destekçisi görüntüler
İletişimciler İletişimi Konuşuyor etkinliğinin bu yılki ilk konuğu “Yalan haber neden bu kadar gerçek” başlıklı konuşmasıyla İLEF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Taş oldu.