16 Temmuz 2023, Pazar - 10:43

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

EGO 78’inci yaşını kutluyor, kampanya İLEF’lilerden

Tarih: 14 Aralık 2020

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 199

Ankaralılara şehir içi toplu taşıma hizmetini sağlayan EGO Genel Müdürlüğü’nün 78’nci yıl dönümü için hazırlanan kampanya İLEF Reklam Atölyesi imzası taşıyor.

EGO Genel Müdürlüğü, 78. yaşını tüm Ankara’da yayınlanacak bir kampanyayla karşılıyor. Tüm Ankaralıların EGO ile yaşadığı bir anı olduğunu anlatan kampanya, varılan her durakta EGO’nun rolüne dikkat çekiyor. Geleneksel mecraların yanı sıra, dijital ve alternatif mecralardan da yürütülen kampanyanın hedefi, EGO’nun 78 yıldır, toplu taşıma kullanan başkentlileri hayatın her alanında özel anlara taşıdığını göstermek. EGO’nun kuruluş yıl dönümü olan  16 Aralık’ta yayınlanacak kampanya, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin (İlef) reklamcılık üzerine uygulamalı eğitim veren birimi Reklam Atölyesi imzası taşıyor.

Kampanyanın künyesi ise şu şekilde:

Yaratıcı Ekip: Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Atölyesi: Reyya Advan Koyuncu, M. Sobacı, Melike Akalan, Vugar Huseynov, Seyfi Erol, Atay Erol, Sidal Böler, Alp Giray Yenal, Aslı Nur Mızrak, Sena Büyüklüoğlu, Meliha Ar, Merve Özcan, Enes Malik Yıkılmaz, Erdoğan Süngü, Eda Elitaş

Çizimler: Sıla Sobacı

Vektörel çizimler: Arda Türkoğlu

Animasyon: İman B. Rad (Publicad)

Müzik: Onur Koyuncu

Ses: Rüzgar Burak Durmaz, İsmet Acar

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/29815
Yol: Ana sayfa » Yazılar » EGO 78’inci yaşını kutluyor, kampanya İLEF’lilerden

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2023 ödülleri, törenle sahiplerine verildi. İLEF mezunu Uğur Yıldırım bu yıl dört kategoride aldığı beş ödülle en çok sayıda ödüle layık görülen gazeteci oldu. Bu yılki "Yaşam Boyu Onur Ödülü" de deneyimli gazeteci Coşkun Aral’a verildi. Yıldırım ve Coşkun, düşüncelerini Görünüm'le paylaştı.

Kapat