23 Temmuz 2023, Pazar - 08:40

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

‘Galatasaray için gerekirse çay bile taşırım’

Tarih: 20 Ekim 2011

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 122

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Spor Topluluğu’nun düzenlediği panele katılan Abdülrahim Albayrak, Galatasaray ve kendi hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Spor Topluluğu’nun düzenlediği panele katılan Abdülrahim Albayrak, Galatasaray ve kendi hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Panelin başlangıcında İletişim Fakültesi’nde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Albayrak, “İletişim çok önemlidir. Herhâlde ben de iletişimci doğmuşum. Daha önce birçok okula gittim ancak gelecekte ülkemizin iletişimini sağlayacak olan sizlerle birlikte olmak benim için büyük mutluluk.” dedi.

“İşler iyi gitmiyor”

Galatasaray’ın ligdeki başarısızlığıyla ilgili soruya Albayrak şu yanıtı verdi: “Eğer Galatasaray kulübünün ikinci başkanı seçime gidelim diyorsa işler iyi gitmiyor demektir. Bu açıklamayı değerlendirmek lazım, değerlendirmediğimiz için bu durumdayız.” Kulüpte Galatasaray mezunu olanlarla, olmayanların ayrımına inanmadığını söyleyen Albayrak, kendisine böyle bir ayrımcılığın yapılmadığını belirtti.

“Kulüp içerisinde bölünmeler var”

Adnan Polat’la uzun yıllar çalıştım, ben altyapı sorumlusuydum. Adnan Polat futbol şube sorumlusuyken Türkiye’nin en iyilerinden birisiydi, ancak başkanlık görevindeyken toparlayıcı rol oynayamadı. Şu anda Galatasaray’ın durumuna bakarsak kulüp içerisinde bölünmeler var. Bizler kulübün duayenleri olarak bu durumu toparlamalıyız. Adnan Polat bunu başaramadı. Kulübün başına kim gelirse gelsin ama Galatasaray için en iyisi olsun, gerekirse ben onlara çay da, ilaç da taşırım’’ diyen Albayrak, Galatasaray futbolcularının da yöneticilerinin de hırslı olması gerektiğini vurguladı ve şöyle devam etti: “Galatasaray maçını izlemeyen yönetici ben Galatasaraylıyım diyemez, dememelidir” dedi.

“Hakan Şükür getirilmeliydi”

“Ne olursa olsun önemli olan Galatasaray’ın geleceğidir.” diye konuşan Albayrak, “Futbolcular da, taraftarlar da şu anki durumdan rahatsız. Hagi’nin imza attığı gün Hakan Şükür de düşünülmeliydi. Hakan Şükür futbolculara ağabeylik yapabilirdi. Yeni bir stad yaptırıyorsunuz, ilk maçınızı bu stadda Bucaspor’la oynuyorsunuz ama futbolcuların dizleri titriyor. Barcelona ve Real Madrid gibi devleri dize getiren takım ne oldu da bu hâle geldi diye araştırmamız gerekiyor.” dedi.

“Rijkaard ta hırs yoktu”

Rijkaard geldiğin de Türkiye’nin ve basının hayran kaldığını belirten Albayrak, “Rijkaard Barcelona’yı çalıştırıyordu ama Barcelona sistemi oturmuş bir takım. Rijkaard’ta hırs yoktu, maç sonunda üzüntüsünü geride bırakıyordu. Ancak Türk insanı böyle değil. Ben serum şişesiyle hastaneden kaçıp maça gittim. İnanıyorum ki takımını seven herkes benim yaptığımı yapar. Rijkaard böyle değildi.” dedi.

“ Başbakanımızın emeği büyük”

TT Arena stadının açılışında yaşanan ıslıklı protesto hakkında da konuşan Abdülrahim Albayrak, “Ben orada çok üzüldüm. Çocuklarımız, torunlarımız stadın açılışını bu şekilde hatırlayacaklar. Hatta başbakanımız oradan ayrılırken ‘Lütfen kalın sayın başbakanım bugün bizim bayram günümüz.’ dedim. Bu protesto Galatasaray için hiç iyi olmadı. Ben siyaseti hiç sevmem, ancak başbakanımızın o stadda çok büyük emeği var. Rahmetli Özhan Canaydın’ın da girişimleriyle stadın yapımı TOKİ’ ye devredildi, eğer böyle olmasa stadın yapımı on sene sürerdi, bitiremezdik. O gün bizim bayram günümüzdü, böyle olması tüm Galatasaray camiası için kötü oldu. Adnan Polat’ın bunu yapanları bulacağız açıklamasını da o anda panikle yaptığını düşünüyorum. Başkanı da burada fazla eleştirmek istemiyorum.” dedi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/1994
Yol: Ana sayfa » Yazılar » ‘Galatasaray için gerekirse çay bile taşırım’

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat