23 Temmuz 2023, Pazar - 08:40

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

İLEF spor oyunlarında iddialı

Tarih: 12 Ocak 2013

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 334

Ankara Üniversitesi 36. Spor Oyunları 28 Kasım’da Cebeci Spor Salonu’nda yapılan törenle başladı.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) futbol, basketbol, voleybol, güreş ve masa tenisi oyunlarında mücadele edecek. Oyunlar öncesi takım kaptanlarının oyunlar hakkındaki görüşlerini aldık.

Murat Demirli (İLEF Erkek Voleybol Takımı Kaptanı): Turnuvalara geçen senelere göre daha iyi hazırlandık. Çünkü bu sene daha da sistemli bir şekilde çalıştık. Geçen yıl takımımızda antrenman eksiği ile taktiksel zayıflıklar vardı. Yeni sistemleşmiş bir takımda, rotasyon oturmadığı için hedefler konusunda uçuk olmamak lazım. Bizim hedefimiz yarı finale gelmek. Yarı finale gelirsek bizden sonra gelecek arkadaşlar bunu devam ettirir. Hedefimiz öncelikle yarı final oynamak.

Seren Bulut (İLEF Kadın Voleybol Takımı Kaptanı): Okul açıldıktan sonra antrenmanlara başladık. Yaptığımız antrenmanlarla turnuvaya iyi hazırlandık. Hedefimiz birinci olmak. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İLEFlileri tribünlere bekliyoruz.

Zafer Anşin (İLEF Futbol Takımı Kaptanı): Futbol takımımızın oturmuş bir kadrosu var. Oyuncularımız futbolu bilen ve takım oyununa yatkın arkadaşlarımız. Takıma yeni katılan arkadaşlar için mini bir halı saha turnuvası düzenleyip, arkadaşlarımızı gözlemledik. Gözümüze kestirdiğimiz arkadaşlarımız oldu. Zaten ikinci dönemin başında futbol seçmeleri yapılacak. Bu sene başarı kazanacağımıza inanıyorum. Eğer takım ruhunu elde edersek şampiyonluk zor değil. İyi oynayan çıkar oynar, benden iyi oynayanlar varsa kaptan olmama rağmen yedek oturmak zoruma gitmez. Takımımıza güveniyorum ve başarılı olacağız.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/1634
Yol: Ana sayfa » Yazılar » İLEF spor oyunlarında iddialı

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

El emekleri sergide

BELMEK'te eğitim gören kursiyerlerin eserleri Ankaralıların beğenisine sunuluyor. Altınpark'taki sergi yarın sona eriyor.

Kapat