4 Mayıs 2024, Cumartesi - 10:34

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

Kadro tamam, hedef şampiyonluk

Tarih: 09 Ekim 2011

|

Kategori:

|

Yazdır

|

Okunma: 66

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Basketbol Takımı 12 Ekim’de yaptığı seçmelerle, bu yılki fakülteler arası turnuvanın hazırlıklarına başladı.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Basketbol Takımı 12 Ekim’de yaptığı seçmelerle, bu yılki fakülteler arası turnuvanın hazırlıklarına başladı. Takım kaptanı Kürşad Karaşahinoğlu, önümüzdeki sezondan umutlu olduğunu belirtirken, “Geçen sezonunki hüsranı bu sezon şampiyonlukla bastıracağız” dedi.

Karaşahinoğlu, geçen sezonki son maçta alınan yenilgiyi, eksik kadro ve düzensiz yapılan antrenmanların bir sonucu olarak gösterdi. Takım içindeki iletişimin sağlanamaması, disiplinsizlik ve düzensizlikten şikayet eden Karaşahinoğlu, antrenman yapabilmek için salon ayarlamakta zorluk çektiklerini ve ayarlanan antrenmanlara da fazla kişinin gelemediğini belirtti. Takımın başında antrenörün olmamasının kötü sonuçlara sebep olduğunu Karaşahinoğlu, “Sonuçta saha kenarında oyunu okuyan birinin olması, basketbolda önemli bir unsurdur” dedi.

Tecrübeli kaptan geçen yıl takımdaki oyun kurucu eksiğinin, bu yıl takıma katılması kesinleşen yeni Moğol oyuncu Bayanjargal ile kapatılması takımın yüzünü güldürdü. Takım kaptanı, zamanla yeni kişilerle birbirlerine alışıp yeni bir düzen kurma konusunda çok umutlu.

Bu yıl yapılan seçmelere ümit edilen katılımın gerçekleşmemsinin nedeni olarak net bir şey söyleyemeyen Kürşad, asılan afişlere ve derslerde yapılan duyurulara rağmen iletişim fakültesi olarak spora biraz duyarsız olmamızdan ya da basketbola pek ilgi göstermediğimizden kaynaklandığını söyledi.

En avantajlı yanlarının taraftar desteği olduğunu söyleyen kaptan: “Geçtiğimiz yıl taraftar bize çok şey kattı. Maçlar daha zevkli hale geldi ve motivasyon açısından oldukça etkili oldu. Umarım geçen yıla oranla bu yıl daha çok kişi bizi desteklemeye gelir. Bu sayede belki daha ileriye gidebiliriz” dedi.

Haberi Duyur

Kısa Adres: http://gorunum.tk/2034
Yol: Ana sayfa » Yazılar » Kadro tamam, hedef şampiyonluk

Yorumla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar Konferansı, çalıştaylarla tamamlandı

Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği “Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar” Konferansı’nın ikinci gününde gazetecilerin, akademisyenlerin ve hukukçuların katıldığı çalıştaylar yapıldı.

Kapat