25 Temmuz 2023, Salı - 05:09

  • google plus
  • twitter
  • facebook
  • rss

2011 Ekim Ayı Arşivi

Hayata saçının ardından bakanlar

Tarih: 20 Ekim 2011

Bazen saç şekilleri, bazen kıyafetlerinin renkleri, bazen de farklı göz makyajlarıyla kendilerine yeni bir dünya kuruyor emolar. Duygusal boşlukta ve kimlikleri henüz oturmamış olan bu gençlerin, çoğunun kendilerini hayattan soyutladıkları belirtiliyor.

Lösemili çocuklar köyü inşa edildi

Tarih: 20 Ekim 2011

2008 yılında cumhurbaşkanı ve başbakandan arsa tahsisi ve inşaat projesine destek sağlanabilmesi için söz alan lösemili çocuklar ve aileleri, bu sözlerin unutulmasıyla hayal kırıklığı yaşadı. Ancak bu hayal kırıklığının atlatılması umut dolu çocuklar ve aileleri için uzun sürmedi.

Gürsel Tekin:‘Reyting benim işim’

Tarih: 20 Ekim 2011

CHP Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, doğru bir iş yapıldığında bunun medyada karşılık bulduğunu ve gündem yarattığını söyledi. Tekin, medya patronlarını tanımadığını ancak doğru çalışmalara medyanın kayıtsız kalmadığını belirtti.

Siyasi parti liderliğinden DTCF öğrenciliğine

Tarih: 20 Ekim 2011

Siyasi kişiliğiyle tanınan Zeki Sezer, aktif siyaset hayatını sonlandırmasının ardından yeniden öğrenciliğe döndü. Kimya mühendisi olan Sezer, milletvekili seçilinceye kadar bu mesleği sürdürdü.

‘Geleceğin sanatı sosyal sanat’

Tarih: 20 Ekim 2011

Resim sanatına farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak, sergisi açıldığı andan itibaren eserlerini oluşturan Ressam Ali Herischi, ‘Karalama Oyunu’ olarak tanımladığı çalışmalarını görmeye gelen sanatseverlere, bir ressamın eserini oluşturduğu her anı inceleme şansı veriyor. Ankara’nın çeşitli yerlerinde boş bir tuval ile başlayan resim sergileriyle kendinden söz ettiren Herischi, geleceğin sanatı olarak görülen ‘Anlık Resim’ sergisinden bahsetti.

Yeşilçam’dan huzurevine

Tarih: 20 Ekim 2011

Ünlü tiyatro sanatçısı Baykal Kent ömrünün geri kalanını Bursa’da bir huzurevinde geçirmeye karar verdi.

Karadağ’ın efsanesi belgesel film oluyor

Tarih: 20 Ekim 2011

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin proje olarak Kültür Bakanlığı’na sunduğu ve onay aldığı “Karadağ’ın Bakiresi” isimli belgesel film ilginç konusu ve çekim teknikleriyle dikkat çekiyor.

Kapital Manga serisi

Tarih: 20 Ekim 2011

Kapital Manga serisinin ilk cildi Ekim 2009’da ikinci cildi ise ocak 2010’da basıldı ve günümüze kadar birinci cilt 12.200 ikinci cilt ise 6.880 sattı.

Ruhun yeni hastalığı ‘panik atak’

Tarih: 20 Ekim 2011

Öyle hızlı bir çağda yaşıyoruz ki, bulutların üstünde gezerken kendimizi bir anda yerin yedi kat dibinde bulabiliyoruz.

Engelli Ankara Üniversitesi

Tarih: 20 Ekim 2011

Türkiye’de Yüksek Öğrenim Kurulu (YÖK) ve tüm üniversitelerde, ihtiyaçtan doğan bir yasal zorunluluğa dönüşen EDDH’ler, Ankara Üniversitesi’nde fiziksel engelleri aşamıyor.